ERZURUM / OLTU - Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Şeref BÜLBÜL - Açık Liseden Sorumlu Müdür Yardımcısı

1979 yılında Erzurum/Oltu da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Oltu’da tamamladı. Atatürk Üniversitesi, Erzincan Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Çeşitli kurumlarda Spor Eğitmenliği yaptıktan sonra 2013 yılında Gökçedere Ortaokulunda göreve başladı. 2016 yılında ise Oltu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Beden Eğitimi öğretmeni olarak tayini çıktı. 2017 yılında Oltu Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi Halen aynı okulda görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Yöneticiliğe devam ederken Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ise Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yönetimi bölümüne kayıt yaptırarak halen eğitimine devam etmektedir. 2021 yılında AFAD Gönüllüsü olmuştur. Ayrıca Erzurum Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinde, Gönüllü İtfaiyeci Arama Kurtarma biriminde de çalışmaktadır.